Sayfamız nasıl işliyor

17-01-2024 11:15
Bugün sizlere ,sitemizdeki  alışveriş sistemimizi biraz anlatmak istiyorum ;


Dorseniz için gereken herhangi bir yedek parça ihtiyacınızı ararken, tabii ki bizim sitemizle karşılaştınız ve sayfamıza girdiniz.

Öncelikle arama hanesine aradığınız malzemenin adını ya da biliyorsanız kodunu yazmanız gerekiyor.

Eğer alacağınız malzemeden eminseniz hemen sepete ekleyebilirsiniz. Eğer malzemenin aracınıza uyup uymayacağı ile ilgili kuşkularınız varsa ya da malzemeyi sitemizde bulamadıysanız,hemen 05462978797 numaralı WhatsApp hattımıza yazarak ekibimize danışabilirsiniz.

Malzemeden emin olduktan sonra satın alma işlemini üyelik oluşturarak ya da üyeliksiz gerçekleştirebilirsiniz.Üyelik oluşturarak alışveriş yapmanız , size ve bilgilerinize daha çabuk ulaşmamız açısından daha sağlıklı olacaktır. Sizler aynı malzemeyi tekrar almak istediğinizde üyeliğiniz üzerinden sayfamıza girerek önceki alışverişlerinizi de görebilirsiniz.


Malzemeyi satın aldıktan sonra 1-3 iş günü içerisinde malzemeniz kargoya teslim edilecektir. Herhangi bir aksaklık olması durumunda sizlere ulaşılıp mutlaka haber verilecektir. Malzemenizin durumunu sayfamızdan takip edebilirsiniz.Kargoya verildikten sonraki gün sabah erkenden kargo takip numaranız sisteme düşecektir.

Faturanız kesilince size WhatsApp üzerinden de gönderim sağlanır. Bu esnada yaşanabilecek herhangi bir askaklık anında bize her zaman WhatsApp hattımızdan ulaşabilirsiniz. Almış olduğunuz malzeme elinize ulaştıktan sonra bizim için işleminiz tamamlanmış olur.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.